Skip to main content

Clean beauty


Laat je natuurlijke schoonheid stralen.

Clean beauty
Wat dacht je ervan dat je kon stralen met make-up die ook nog eens gezond kan zijn voor je huid? Dat is exact wat ik bedoel met clean beauty.

Een stralende huid met een vleugje make-up doet net dat tikkeltje meer. Vind je ook niet? Het zet je extra in je kracht, accentueert je positieve kenmerken én doet je gewoon goed voelen.

Als kers op de taart zal de juiste clean beauty je huid ook nog beschermen.

Wat is clean beauty?

Bij clean beauty draait het om de zuiverheid en gezondheid van een product. Clean is dus niet zomaar een volledig natuurlijk product, maar je mag er wel zeker van zijn dat het gezond is voor je huid.

Toch geven we meteen wel graag een tegenkanting, want van zodra een product 3% ingrediënten bevat van natuurlijke oorsprong, mag een merk claimen dat het clean is. Ga dus zeker eerst je research doen en kijk naar de diepere filosofie en waarden van een merk. ‘Clean’ wordt vaak ook als marketing trend gebruikt.

Welk clean beauty merk kan ik vinden bij Beau-vie?

Ik werk al jaren met het clean beauty en Skincare make-up merk jane iredale.

Dit merk is niet alleen clean. Het werkt verder met:
  • unieke formules die worden gebruikt om je huid te voeden en laten stralen,
  • kwalitatieve ingrediënten die op hun beurt zorgen voor een langdurige dekking en hechting op je huid.
Jij kan er zeker van zijn dat jane iredale je huid verzorgt én beschermt.

jane iredale gebruikt de wetenschap achter skincare om jouw huid van het allerbeste te voorzien.

Jij mag er daarnaast op rekenen dat jane iredale het juiste voor je huid doet. Zo volgt het merk een strikt testbeleid. Jij mag er dus zeker van zijn dat er in de producten die jij op je huid aanbrengt geen allergenen, zware metalen of vulstoffen zijn verwerkt.
Clean beauty

Wat doet clean beauty met je huid?

Ik kan niet voor alle clean beauty merken spreken en heb het dus meteen over jane iredale.

Doordat dit merk vrij is van schadelijke vulstoffen zoals talk, chemicaliën, kunstmatige geurstoffen, zware metalen of weekmakers behoud jij een gezonde huid.

jane iredale is goed voor elke huid, elk huidtype of elke huidconditie.

Heb je bijvoorbeeld te maken met acné, dan hebben wij formules die je acne verzachten. Deze formules bevatten bijvoorbeeld meer zink, wilgenschorsextract of witte algen.

Heb je te maken met fijne lijntjes, dan hebben wij een perfecte basis die je antiaging werkt. De formules die je vaak ziet in antiaging make-up zijn bijvoorbeeld een combinatie van gezuiverde mineralen op basis van Titaniumdioxide, Zinkoxide en boornitride met hyaluronzuur, vitamine c, q10,...

Voor elke huidconditie of huidtype heeft jane iredale een oplossing op maat.

Is clean beauty, of beter jane iredale, diervriendelijk?

Zoals je misschien al weet, ben ik de grootste dierenvriend. Mijn honden Liya en Calvin zijn mijn twee oogappels. Ik zou het dan ook niet over mijn hart kunnen krijgen om een make-up of skincare merk bij Beau-vie te adviseren dat test op dieren.

jane iredale gaat trouwens nog een stapje verder. De grondstoffen die worden verwerkt in de producten zijn ook niet getest op dieren.

Je zal jane iredale trouwens niet in Azië terugvinden. Daar wordt elk cosmetisch eindproduct getest op dieren. Niet voor jane iredale!
Clean beauty

Bevatten de producten van jane iredale een zonnefilter?

Ja hoor. De meeste foundations bevatten een fysische of minerale zonnefilter tussen SPF15 en 25. Dat kan je afwerken met het Powder Me zonnepoeder dat een SPF30 bevat.

Ken jij het verschil tussen een chemische en een fysische zonnefilter?

Een fysische of minerale zonnefilter geeft je meteen bescherming, terwijl je een chemische zonnefilter best 20 minuten voor blootstelling aan de zon aanbrengt.

Een chemische filter wordt geabsorbeerd door je huid, terwijl een fysische filter de zonnestralen reflecteert. Een fysische filter blijft dus op je huid liggen. Bekijk het als kleding. Als jij bedekt bent, dan kunnen de zonnestralen ook niet tot in je huid dringen.

De producten van jane iredale mét SPF worden uitvoerig getest op kwaliteit en doeltreffendheid. Wanneer jij dagelijks een jane iredale product met SPF aanbrengt, zal het actief meewerken aan het beschermen van je huid en preventief werken op de vorming van huidkanker. De producten worden daarom ook aanbevolen door de Amerikaanse Skin Cancer Foundation.

Wil jij je natuurlijke uitstraling versterken met clean beauty?

Ik maak je graag op met de clean beauty van jane iredale!
Na elke gelaatsverzorging zal ik je afwerken met een beschermende flash make-up van jane iredale.
Wil je graag opgemaakt worden voor een speciale gelegenheid, dan verzorg ik met plezier een stralende make-up.
Wil je graag zelf leren hoe jij je opmaakt, dan leer ik het jou (en eventueel enkele vriendinnen) tijdens een workshop.