Skip to main content

Laatste nieuws


Blijf op de hoogte van Beau-Vie

Décaar essentials

Je hele leven lang moet je het met jouw huid doen. Je gezicht krijgt veel te verduren qua vuil, vrije radicalen, make-up, bacteriën en verzorgen we soms minder goed of eventjes snel door gemakzucht.

Het woord ‘collageen’ klinkt je waarschijnlijk niet vreemd in de oren. Je hoort het tegenwoordig overal. In iedere reclamespot hoor je het wel vallen of elk magazine wil er wel iets over kwijt.

Wanneer je denkt aan vakantie, dan denk je aan zon, zee, strand en inpakstress. Dat laatste wil je natuurlijk niet. Reizen doe je graag luchtig in je hoofd én in je valies.

Met onderstaand 5-stappenplan ontbreekt er deze zomer niets meer in je bagage en vertrek je met een gezonde huid op vakantie. Tijd om easy breezy te genieten van je welverdiende trip naar de zon.

SprayTan Beauvie

Wat denk jij als jij aan een Spray Tan denkt? Denk jij dan ook meteen aan dé Friends scene waar het helemaal is misgelopen met Ross? Natuurlijk krijg je nu beelden in je hoofd van een spray tan gone wrong.

Huidanalyse Observ Huidscan

Durf jij de confrontatie aan om eens een kijkje te nemen binnenin je huid(lagen)? Dat is exact wat ik bij Beau-vie tijdens een huidanalyse doe. 

We nemen met een professioneel huidanalyse apparaat enkele foto’s en brengen daarmee je huidconditie in beeld. Je krijgt als het ware een wake-up call voor je huid. 

Ben je iemand die graag stralend voor de dag komt, maar er niet te veel tijd aan wil spenderen? Dan is deze blog zeker voor jou.

Ik geef je graag enkele tips voor een gezonde make-up die je in 3 minuten kan realiseren. Als kers op de taart geef ik je daarna enkele tips hoe jij deze look kan transformeren in een party proof make-up look. 

Neem alvast je make-up tasje bij de hand! 

Let’s get ready to rumble! 

micro-needling at home

Mag het voor jou allemaal iets sneller gaan of wil je nog meer resultaat uit je skincare halen, dan wil je ongetwijfeld verder lezen. 

In deze blog dompelen wij je onder in de wereld van micro-needling; Dé huidverbeterende en verjongende techniek om de aanmaak van je collageen te boosten en de opname van je actieve skincare ingrediënten te verhogen

Maar wat is micro-needling nu juist en hoe begin je eraan?

kathleen Beau-vie

De koude is weer in het land en daar wil jij je huid op voorbereiden. In deze blog lees je alles over hoe jij je huid kan hydrateren, zodat je dit najaar een zachte en jonge huid behoudt.

voor en na peeling

Wist jij dat… 

Je huid elke 28 dagen vernieuwt? Je huid stelt alles in werking om elke maand een betere versie van zichzelf te worden. Fantastisch, toch? 

Helaas hoef jij nog niet te snel te juichen, want doordat jij continu wordt blootgesteld aan UV-stralen, luchtvervuiling en stress kan je huid wel een extra handje gebruiken. Deze vrije radicalen verstoren je natuurlijke celvernieuwing, waardoor dode huidcellen zich opstapelen, pigmentatie en rimpels optreden, je teint valer wordt,.. And the list goes on.. 

Rad Zonbescherming

Hello Summer! Het seizoen waarvan je instant gelukkig wordt, je denkt aan zomerse vakanties waarvan je wil dat ze nooit eindigen. Maar watch out! Voor je van de zon gaat genieten, lees je best even deze blog. Zo kan jij beschermd genieten én je huid een leven lang gezond houden

Wat als ik je huid nog meer zou kunnen doen stralen, je huid nog meer zou kunnen verbeteren én dat terwijl je helemaal aan het genieten bent van een relaxte behandeling? No pain, all gain!

Bij Beau-Vie probeer ik het allemaal te combineren. Jouw huid is mijn passie én als ik iets kan optimaliseren in het instituut, dan sta ik steeds op de eerste rij om dit ook te doen! Daarom ben ik enorm enthousiast om je te laten kennismaken met HydraFacial.

Definitief ontharen

Droom je van een glad huidje en ben je het eindeloze scheren en harsen beu? Laat de gewenste huiddelen definitief ontharen. Neem die onderbenen, oksels, bikinilijn onder handen en geniet er eindeloos van. De ontharingsbehandeling met IPL laser heeft verschillende beurten nodig. Na de zomer is de ideale periode om er mee te starten. In november doen we een promotie! Bij het ontharen van de onderbenen worden de oksels gratis gedaan!