Skip to main content

Huidverbetering met Environ Skin Care


Een mooie huid is voor het leven.

Huidverbetering

Geniet van een huidverbeterende gelaatsbehandeling

Kom je voor de eerste keer langs?

Boek dan de Consultation Discovery, je eerste Environ gelaatsbehandeling MET OF ZONDER HUIDSCAN

Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt  de huidconditie bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

Environ BEHANDELINGEN

Environ ESSENTIAL BEHANDELINGEN
helpen meer te leveren van wat de huid nodig heeft, waar ze dat het meest nodig heeft.

Environ FOCUS-ON BEHANDELINGEN
richten zich op specifieke zones. Perfect voor als er weinig tijd is. 

Environ COOL PEEL BEHANDELINGEN
voor een niet-invasieve, intelligente huidvernieuwing.

Anti-aging / huidveroudering

ESSENTIAL YOUTH RESET
Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Met als resultaat een jeugdigere uitstraling.

FOCUS-ON FILLER
Deze innovatieve, intensieve behandeling is ontwikkeld om rimpels in het gelaat glad te strijken en de huid er weer jeugdig en vol uit te laten zien.

FOCUS-ON FROWN

Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er gladder en ontspannen uitziet.

FOCUS-ON EYE
Combineert krachtige peptidencomplexen en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet. 

YOUTH RENEW COOL PEEL
Deze Cool Peel behandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een onegale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jeugdig laat uitzien. 

VIBRANT-C MICRO PEEL
Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd vóór het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geeft de huid een gezonde en egale teint en textuur. Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde en mature huid.

Huidverbetering
Huidverbetering

Gehydrateerde, vochtarme, droge huid

ESSENTIAL MOISTURE BOOST
Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.

MOISTURE BOOST COOL PEEL
Ontwikkeld om het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken, de droge, vermoeide huid te revitaliseren en haar een gezonde uitstraling te geven. Deze zachte maar doeltreffende peeling veroorzaakt geen schilfering en kan het hele jaar door worden gebruikt.

Gevoelige, gestreste huid

ESSENTIAL COMFORT CALM
Ideaal voor de gevoelige, gestreste huid.

Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

Ongelijkmatige pigmentatie

ESSENTIAL RADIANCE REVEAL
Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid.

Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

FOCUS-ON EVEN TONE 
De krachtige combinatie van vitamine A, C en alfahydroxyzuren (AHA) is een unieke aanpak om het aanzien van pigmentvlekken te verhelderen zodat de teint egaler en helderder wordt.

BRIGHT RECOVERY COOL PEEL (ZONDER DF)
Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige huidveroudering, fijne lijntjes en een onegale huidteint als gevolg van een overmatige blootstelling aan de zon te verminderen.

VIBRANT-C MICRO PEEL
Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd vóór het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geeft de huid een gezonde en egale teint en textuur. Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde en mature huid.

 

Probleemhuid / vetter, onzuivere huid, puistjes

FOCUS-ON TEXTURE
Een intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: Dual ELECTRO-SONIC, COOL PEEL en MICRO NEEDLING helpen het aanzien van zachte littekens te verbeteren en zorgen voor een zachtere, gladdere huidtextuur.

DEEP CLEANSING COOL PEEL
Deze unieke methode van dieptereiniging van de huid biedt een zachte exfoliatie van het huidoppervlak en helpt de huid doeltreffend te zuiveren en verstoppingen en puistjes te controleren, waardoor de huid er stralend gezond en fris uitziet.

BLEMISH CONTROL COOL PEEL
Deze krachtige peeling helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te houden door haar te zuiveren en te reinigen, de poriën vrij te maken en onzuiverheden op te lossen.

Manuele behandeling

ESSENTIAL VITAMIN TOUCH (ZONDER DF)
Een luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidexperte.

Aanbevolen voor iedereen met contra-indicatie voor elektro-sonische stroom.

COOL PEEL: voor optimaal resultaat worden deze peelings in een kuur van 3 tot 6 opeenvolgende weken uitgevoerd.

FOCUS-ON behandelingen: deze behandelingen worden 2x per week aanbevolen gedurende 6 opeenvolgende weken. Na 6 weken wordt het resultaat geëvalueerd.