Skip to main content

3 voordelen van een huidanalyse


Durf jij de confrontatie aan om eens een kijkje te nemen binnenin je huid(lagen)? Dat is exact wat ik bij Beau-vie tijdens een huidanalyse doe. 

We nemen met een professioneel huidanalyse apparaat enkele foto’s en brengen daarmee je huidconditie in beeld. Je krijgt als het ware een wake-up call voor je huid. 

WAT IS EEN HUIDANALYSE APPARAAT?

Een huidanalyse apparaat, zoals de Observ 520X, maakt het onzichtbare zichtbaar. Vele huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Door diep in de huidlagen een kijkje te nemen, kan ik met jou erg snel je huidproblemen vastnemen en aan je huidverbetering werken.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN HUIDANALYSE?

Betere opvolging van je huid

Door de technologie van een huidanalyse apparaat kunnen huidproblemen bij de kern worden aangepakt. Alles wordt zo duidelijk in beeld gebracht dat ik met jou nog doelgerichter te werk kan gaan en je een persoonlijkere aanpak kan bieden, afgestemd op je huidconditie.

Bewijs van je evolutie

Meten is weten! Door regelmatig opnieuw een foto te nemen, brengen we je evolutie in kaart. Jij ziet letterlijk waarin je investeert. Zo blijf jij gemotiveerd om aan je huidproblemen te werken. 

No nonsense advies

Ik sta steeds voor eerlijk en oprecht advies en wil je niets wijsmaken. Met het huidanalyse apparaat zie jij letterlijk waarover ik spreek. Aan de hand van een huidscan kan ik een persoonlijke en op maat gemaakte  (no nonsense) aanpak garanderen.

Wil jij doelgericht aan een mooie huid werken ? 

Reserveer hier je huidanalyse!