Skip to main content

Veilig Bruin in 10 minuten


Wat denk jij als jij aan een Spray Tan denkt? Denk jij dan ook meteen aan dé Friends scene waar het helemaal is misgelopen met Ross? Natuurlijk krijg je nu beelden in je hoofd van een spray tan gone wrong.

https://youtu.be/sLECmdpbfHc

Gelukkig hoeft het er niet zo fataal uit te zien en kan jij dankzij een spray tan wel een mooi kleurtje hebben in enkele minuten. Tenminste als jij je professioneel laat begeleiden.

Waarom zou je kiezen voor een Spray Tan?

Omdat het een veilige manier is om snel een egaal bruin kleurtje te krijgen. Je wil zover mogelijk wegstappen van de beruchte zonnebank. Hiervan zal je huid alleen maar meer zonneschade oplopen, want je wordt op korte tijd rechtstreeks blootgesteld aan UV-stralen. Laat dat nu iets zijn wat je ten alle tijd wil vermijden. Het risico op huidkanker zal aanzienlijk verhogen én permanente schade aan je huid is meteen verzekerd.

Je wil dus op zoek naar een gezond en veilig alternatief. Een spray tan bezorgt je alle voordelen van prachtige faux tan én het is een gezond alternatief.

Voordelen van Spray Tan

Je hebt al een idee waarom je ervoor zou kiezen, maar welke voordelen zijn er nog?

Het is niet schadelijk voor de huid

Een Spray Tan bezorgt je niet alleen een mooi tintje, maar je krijgt er ook nog een gevoede huid bovenop. Kies je voor de juiste Spray Tan, dan zit deze ook nog vol krachtige anti-oxidanten die je huid een glow geven en meteen hydrateren. Dit bezorgt je zelfs een diepere, rijkere en langhoudende tanning.

Je hoeft niet wit op vakantie te vertrekken

Je hoeft er niet langer spierwit uit te zien wanneer je op vakantie vertrekt of wanneer je gewoon hier in Vlaanderen gezellig op een terras wil gaan zitten. Een Spray Tan bezorgt je dus een faux tanen laat je eruit laat zien alsof je enkele weken in de Dominicaanse Republiek bent geweest.

Beschikbaar in verschillende tinten

Een spray tan gone wrong begint bij een foute kleur. Gelukkig zijn er verschillende gradaties om en nog zo natuurlijk mogelijk uit te zien. Bij Beau-Vie kan er gekozen worden uit 4 prachtige tinten die je een gevoede, stralende huid met een All Over Glow geven.

Dierproefvrij

Je leest het goed! De producten die bij Beau-Vie worden gebruikt, zijn dierproefvrij, vegan, parabeen en PEG-vrij.

Nadelen van Spray Tan

Met een Spray Tan zal je ongeveer 7 tot 10 dagen kunnen genieten van een bruin kleurtje. Noemen we het een nadeel? Nee, liever niet! Wil jij de hele zomer genieten van een bruin kleurtje zonder op vakantie te gaan, dan neem je gewoon een abonnement en is je egale teint de hele zomer verzekerd.

Wil jij graag genieten van een gezonde teint tijdens de lente?

Boek nu je Spray Tan sessie in Heusden-Zolder!

Klik hier om je sessie te reserveren.