Permanente make-up: onze verschillende technieken


De laatste jaren is het aanbrengen van permanente make-up veel verfijnder geworden. Er zijn verschillende technieken om bijvoorbeeld een eyeliner te plaatsen. Dit wil ik jullie vandaag een beetje toelichten.
Wat voor de ene dame mooi is is daarom niet altijd mooi bij iemand anders, we zijn nu in de mogelijkheid om niet gewoon ' lijntjes' op het oog te tatoeeren . Hieronder ga ik jullie een paar verschillende technieken laten zien, deze kunnen natuurlijk aangepast worden aan de wensen van de klant.

Permanente Make-Up

Eyeliner

Normale eyeliner kan bij vrijwel iedereen geplaatst worden, de keuze van een fijne of een meer uitgesproken eyeliner is een keuze van de klant, ik kan alleen maar mijn professionele mening geven.

Eyeliner met wing

Daar alles evolueert in de permanente make-up wereld , apparatuur, naaldmodules en tal van mastertrainingen, ben ik in de mogelijkheid om verder en verfijnder te tatoeeren dan 13 jaar geleden. Heel populair is de eyeliner met wing, deze tecniek kan je oog optisch liften. De soort wing , normale, latino, ...is een persoonlijke keuze. Bij deze techniek wordt er altijd heel precies voorgetekend en kijken we samen wat er best met jeoog en uitstraling past.

Designer eyeliner of shaded liner

Hele mooie techniek, sommige dames zijn gewoon van een zware eyeliner te dragen wat het oog niet altijd mooi laat uitkomen. De shaded liner is een eyeliner die aan de buitenooghoek omhoog getrokken wordt en uitgeschaduwd , kan in verschillende dikten worden geplaatst. Je oog komt mooi uit zonder het te verzwaren en wil je in het weekend eens wat extra? kan je perfect bij maquilleren en loop je niet altijd met een gewone dikke eyeliner.

In een mum van tijd er goed uitzien?


Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% in de webshop

Beau-Vie Logo

Openingsuren

Op afspraak
Donderdag gesloten

Contact

Vrunstraat 21
3550 Heusden-Zolder
Tel. 0495 53 45 89
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Beau-vie.be | Privacy & cookie policy

Website by It's me